Før og etter styling

_

Se hvordan boligstyling forvandler boligens uttrykk

Det er ikke bare nybyggede og nyoppussede boliger vi styler, vi styler også oppussingsobjekter der romfølelsen virkelig bør komme frem. Med våre lyse møbler får man den riktige romfølelsen og man ser at rommet er større enn det virker. Uansett om boligen er ny eller gammel ville det alltid lønne seg med lett oppussing og/eller styling før salg.

(klikk på bildene for full størrelse)

Styling av stue

I denne nybyggede boligen ønsket utbygger å få frem romfølelsen ved å møblere slik at den potensielle kjøperen får en god følelse av rommets størrelse. I tilegg ønsket utbygger at stylingen skulle gi et hjemmekoselig utrykk på både bilder og visning.

Styling av liten stue

I denne nyoppussede leiligheten anbefalte vi selger å male i en tidsriktig farge for å nå bedre ut til målgruppen blant kjøperne. Resultatet ble trendy og tøft men samtidig delikat og stilig. Veggfargen, møbler, interiør og belysning er nøye plukket ut for at det skal bli et helhetlig resultat der alle små detaljer skal fremheve hverandre.

Styling av soverom

Tomme soverom i boligannonsen gjør rommet mindre og kjøperen betviler kanskje om det feks er plass til dobbeltseng. I tillegg til å få frem rommets størrelse blir bildene mer innbydende med en seng som er redd opp med sengeteppe, puter og tilhørende interiør.

Styling av liten leilighet

Denne lille leiligheten med åpen stue- og kjøkkenløsning virket enda mindre uten møbler, enn med. Etter vi stylet fikk man se at det er mulig med både sofakrok og spiseplass i en bitteliten leilighet.

Styling av gammelt soverom

Denne boligen var som en tidsreise inn i 70-tallet.
En falmet og sliten tapet sammen med et godt brukt vinylgulv gir ikke den beste atmosfæren i et tomt rom.

Styling av stue

Styling av soverom

Kjellerstue før og etter

Denne eldre eneboligen hadde en uinnredet kjeller som ikke var i tatt i bruk på flere år. Vi syntes den ville være et stor pluss i boligannonsen med et ekstra oppholdsrom så vi fjernet teppet og stylet med våre møbler.