Blogg

Hyttekos

HYTTEKOS

Nå er endelig vinteren kommet, og for mange betyr det høysesong for hyttetid. Det er ikke så rart at hytta har blitt så populær for her kan vi slappe av, vi kan senke skuldrene og nyte naturen rundt oss. Og, det kan jo hende at hytta også bli feriested nummer 1 i 2021. La deg inspirere av hvordan du kan få det ekstra koselig på hytta i dette nye året.

Hytta har gått fra å være et fritidssted til å bli hjem nummer to. Enten man oppholder seg på hytta ved havet store deler av sommeren, eller om man har valgt å ha hytte i nærheten av hjemmet slik at man kan benytte den annenhver helg gjennom hele året. Vi er blitt veldig glad i hytta vår, rett og slett.

Ordet hytte kommer egentlig fra tysk og har en betydning for å være «et lite, fattigslig trehus», mens i ordboka står hytte forklart som «mindre, enkelt hus som brukes i ferie og fritid».

 

Tips til innredning av hytta

Myk opp det rustikke og harde treverket. For å myke opp i alt treverket kan du med fordel implementere myke detaljer i både møbler og interiør. Velur gjør det like godt på hytta, som i hus. Om du ønsker det på kun en stol, eller på alle møbler i hele stuen. Dette passer godt for deg som ønsker det tradisjonelle, men også blande med det moderne. Noen myke puter i både sofa og stoler, samt tepper på gulv vil gi en lun atmosfære. Velur har vært populært som tekstil på møbler allerede i noen år nå, men det vil absolutt fortsette å være en favoritt også i 2021. For det er jo lite som er mer koselig enn å sitte i en deilig og myk sofa, foran en varm peis og bare nyte.

boligstylist_din_boligstylist_forisde

Hytte ved havet

Når man tenker på hytter ved havet er det ofte man lener seg mot det blå, både i farger på vegger og interiør, og den typiske båthusstilen. Men, det trenger absolutt ikke å være den eneste stilen man kan gå for om du har hytte ved havet. Det å bruke lysere farger kan være fint på både vegger, tekstiler og store møbler, men du kan også blande med sorte detaljer for et mer moderne utseende. Det å ta naturen inn i hytta, det passer godt når man er ved havet. For å få til denne stilen kan du tenke letter og lysere treverk i møbler, pynte med strå i krukkene på bordet og la deg inspirere av havet. Hva med tepper i blått på gulvet, eller flotte laken på soverommet i en mørk grønnblå farge? Bland dette med myke elementer i hvert rom, slik at helhetsinntrykket blir lunt, og deilig.

Om du har hytte på fjellet eller ved havet, dette passer alltid like godt inn uansett hvilken stil du har:

  • Ull
  • Myke pledd og puter
  • Lysestaker og lykter
  • Fine gulvtepper

Vi ønsker deg en fin sesong på hytta!

Ønsker du hjelp med innredning av din hytte? Da kan du kontakte oss her