Blogg

Nettbutikken er nå fylt med nyheter

NETTBUTIKKEN ER NÅ FYLT MED NYHETER

Nettbutikken vår har hatt en opprydning, og vi har nå fått inn nyhetene av både møbler og interiør. Med glede kan vi presentere en helt ny kolleksjon fra møbelimportøren Sens Design, og vi håper produktene vil falle i smak.

NY LEVERANDØR OG HØSTENS KOLLEKSJON

Høsten 2021 byr på mye nytt, og vi har selvsagt tatt inn produkter for sesongen.
Den nyeste kolleksjonen vår kommer fra Sens Design som er en helt ny møbelimportør i Drammen.
Liker du det rent og tidløst? Da passer produktene fra Sens Design.
Kolleksjonen fra Sens Design er en tidløs kolleksjon i behagelige fargetoner som passer de fleste hjem og stiler. Den kan lett kombineres med det du har fra før, samtidig som den passer godt inn i det moderne trendbilde som stadig endrer seg. Tanken er at dette er en kolleksjon du ønsker å ha i hjemmet ditt, over flere år.

Kolleksjonen fra Sens Design inneholder både interiør, belysning og møbler. Alt du trenger for å skape den perfekte basen i hjemmet ditt. For uansett hvilken stil du har som din favoritt er det alltid gøy å blande ulike elementer fra flere stilarter. En kombinasjon gjør det ofte mer spennende og setter et personlig preg på hjemmet.

Eiere og interiørdesignere Merete Anderssen og Siri Haust har designet hele kolleksjonen til Sens Design. Du finner alle møblene og interiørartikler i vår nettbutikk.

TOSCANE-3-SEAT-SEVEN-HUNTER-GREENN.jpg
TOSCANE-3-SEAT-SEVEN-MOSSS.jpg
TOSCANE-3-SEAT-SEVEN-NAVYY.jpg

SKAL DU PUSSE OPP ELLER GJØRE NOEN ENDRINGER HJEMME?

Syns du det er vanskelig å begynne, og vet du kanskje ikke helt hvordan du skal få til de løsningene som du ønsker deg? Husk at vi kan hjelpe deg!
Vi har interiørstylister som kan komme med veiledning, råd og forslag som passer både dine ønsker, og ditt budsjett.
En av våre mest populære tjenester er idémyldringstimen hvor vi sammen får kartlagt både dine ønsker, behov og mulige løsninger. Etter dette kan du velge om vi skal fortsette å være med i prosessen, eller om du ønsker å ta fatt på prosjektet på egenhånd.

Din Boligkonsulent sine interiørstylister er faglig dyktig og kan hjelpe deg ved å være din sparringspartner for ideer, komme med forslag til endringer, samt bidra med planløsninger og innredning av ditt hjem.
Vi har også samarbeid med ulike leverandører og håndverkere og kan på denne måten levere en full pakkeløsning til deg.

Vi elsker en utfordring, og gjør alt for at du skal bli fornøyd.

 

UTVALGTE PRODUKTER FRA SENS DESIGN