Blogg

Velkommen til vår nye blogg

Vi ønsker deg velkommen til vår nye blogg.
– Din Boligstylist & Din Boligkonsulent

På denne bloggen vil du kunne lese om ulike saker fra begge våre konsepter, Din Boligstylist og Din Boligkonsulent.

Vi er her for deg om du skal pusse opp et gammelt hjem, innrede ditt splitter nye, trenger en fornyelse, eller har behov for boligstyling med tanke på salg. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd, og her er våre konsepter, kort fortalt:

Din Boligstylist er for deg som skal selge bolig, og har behov for boligstyling. Firmaet ble startet i 2012 av gründeren Siri Haust, og siden den gang har mye skjedd. Høsten 2019 hendte kanskje det største i bedriftens historie, så langt. Da fusjonerte Din Boligstylist med Deko Interiør AS, som da hadde drevet med boligstyling siden 2004. Det vil si at Din Boligstylist i dag er en av Norges største bedrifter innen boligstyling, med lengst erfaring.

Din Boligkonsulent er for deg som skal bygge, pusse opp og innrede. Vi ønsker å være din sparringspartner i prosessen, slik at du skal kunne få det hjemmet du alltid har ønsket deg. Under Din Boligkonsulent finner du også vår nettbutikk hvor du selvsagt kan klikke varene rett hjem.

Din_boligstylist_boligstyling_des20_9_9_5
Din_boligstylist_boligstyling_des20_9_9_4

Sammen er vi nå blitt en flott gjeng på 13, som tilbyr høy fagkompetanse og vi har lang erfaring innen interiør, styling og ikke minst – kundeservice. I løpet av årenes løp har vi hjulpet over 10.000 boligselgere i Drammen og omegn med å oppnå et raskt salg og en god salgspris.

Tanken bak denne bloggen er å kunne gi deg inspirasjon. Samtidig ønsker vi å vise deg litt av hva som foregår bak kulissene hos oss, og det er her på bloggen du først vil få informasjon fremover. Om spennende prosjekter og nyheter.

Vår nyeste tjeneste «innredning med VR-brillen» lanserte vi nå nylig. Ingen andre i Norge tilbyr innredning med VR-brille slik vi gjør. Mer om dette vil du kunne lese om i vårt neste blogginnlegg, men alt nå kan du få mer informasjon om innredning med VR-brillen ved å klikke her.

Vi syns det er utrolig hyggelig at du har tittet innom vår blogg, om du er en gammel bekjent eller nettopp har funnet oss – vi gleder oss til fortsettelsen med deg!

Hilsen oss i Team Din Boligstylist & Din Boligkonsulent