BOLIGSTYLING
VED SALG AV BOLIG

//

FULLSTYLING

Ved valg av fullstyling så vil den tomme boligen bli utstyrt med alt av møbler og interiør. Ved å benytte boligstyling før salg, er man sikret en nøytral og lik stil på hele boligen. Stylingen gjør også at boligen vil appellere til et større utvalg kjøpere som igjen maksimerer salgspris.

Vi tilpasser alltid stylingen etter boligens stil, alder og beliggenhet.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

//

DELSTYLING

Delstyling er et tilbud til de som har de største møblene fra før og ønsker at Din Boligstylist supplerer med interiør, tekstiler og småmøbler for å skape et nøytralt og helhetlig bilde.

Vi tilpasser stylingen etter stil og farge på møbler som er i rommet fra før, og skaper en delikat og innbydende bolig. Målet med boligstyling er å gjøre boligen smakfull, salgbar og delikat.

//

KLARGJØRING FØR FOTO

NYHET!
Etter mye etterspørsel tilbyr vi fra mai 2023 inntil 2 timer klargjøring og styling med dine egne ting, før fotografering eller visning.
Pris kr. 3990,- inkl. mva*

*Gjelder inntil 20km fra vårt kontor, ellers tilkommer et kjøretillegg.

//

HVORFOR STYLE?

Boligstyling gir både raskere salg og høyere pris da det appellerer til en større gruppe av potensielle kjøpere. Førsteinntrykket og bildene i boligannonsen er avgjørende for om de potensielle kjøperne tiltrekkes til din bolig. En delikat, lys og stilren bolig gjør det lettere for kjøperne å se for seg sine egne møbler og eget interiør, enn om boligen er overmøblert og gjenspeiler selgers personlige stil.

En bolig full av personlige gjenstander og forskjellige interiørstiler kan gjøre så boligen virker mindre interessant hos kjøperne og de vil kanskje bortprioritere å komme på visning.

Målet med boligstyling er å gjøre boligannonsen luftig og delikat og å gi både praktiske og stilige idéer til møblering samt å skape god stemning under visning. Med flere interessenter på banen kan du som selger både få et raskere salg og en høyere pris.

Du bør unngå å forsøke å selge en bolig som er tom. En tom bolig er ikke fint å vise frem. Folk mangler fantasien til å se for seg hvordan det kan bli og størrelsesforholdene i boligen.

Kanskje har også nettopp din bolig noe særegent som er viktig å få frem? Stor flott uteplass med god utsikt eller kveldsol? Lekkert bad med delikate blandebatterier som bør vises i detaljbilder i annonsen sammen med rett dekor for ytterlige fremførelse? Flott belysning eller stilfulle kjøkkendetaljer?

Vi nordmenn får stadig større og større interesse for møbler og interiør og nettopp derfor liker vi stilfulle og delikate boligannonser.

Boligstyling er ingen ekstra utgift – det er en investering!