“VÅRE KUNDER SIER...”

“Styling av bolig er noe som i de fleste tilfeller er undervurdert, de fleste boliger som selges har alt å tjene på å style boligen, om det så bare skulle være lett styling. Din Boligstylist AS kan anbefales på det varmeste. De er veldig serviceinnstilte og dyktige i sitt fag, de holder seg oppdatert med tiden og vi har kun forøyde kunder som oftest har solgt for mer enn forventet!

Vi bruker også interiørveiledning fra Din Boligstylist på de fleste av våre eiendommer for salg, da veit vi at kundene våre får det lille ekstra!”

– Kent Salte, Eiendomsmegler1 Drammen

“Vi har igjennom en årrekke brukt Din Boligstylist AS ifbl med interiørveiledning og styling av våre boligprosjekter. Din Boligstylist AS er løsningsorientert, kompetente og leverer veiledning og styling på ett meget høyt nivå. Vår erfaring med Din Boligstylist AS er at de leverer boligstyling på ett imponerende nivå, og med ett detalj og servicenivå som stadig overgår forventninger.”

– Lars Andreas Holmemo, Daglig leder Quality Eiendom AS

“Vi har brukt Din Boligstylist ved to anledninger i forbindelse med oppussing og innredning av enebolig. Vi har fått verdifulle råd som har gjort at vi nå er svært fornøyd med resultatet. Ved begge anledninger har hun truffet utrolig godt på stil, vært effektiv og grundig, til en fornuftig pris. Vi er svært fornøyd og kommer helt sikkert til å bruke Din Boligstylist igjen. Vel verd pengene og anbefales!”

– Kristine Andreassen, Oslo

“I mange år som eiendomsmegler i Drammen og omegn har jeg benyttet Din Boligstylist AS som rådgiver i salgsprosessen og ved styling av ulike boliger. Din Boligstylist AS sitt arbeid knyttet til rådgivning og styling har gitt mine kunder en åpenbar merverdi i presentasjon og synliggjøring av boligens potensial – dette har vært meget viktig for et raskt og godt salg! De er markedsorienterte, serviceinnstilte og punktlige – helt avgjørende for min leveranse av en god meglertjeneste.”

– Jørn Mosebekk Larsen, Eiendomsmegler Dahl

171_1018448631

“Jeg har har brukt Din Boligstylist til både styling av boliger jeg megler, og til interiørveiledning for de som trenger det i forkant av fotografering. Resultatatene av stylingen har gjort at boligene har oppnådd svært gode priser, da dette også gjør bildene mer tiltalende. Kjøp av bolig går veldig på følelser og førsteinntrykk. I salgsprosessen av din bolig vil vi sammen med DinBoligStylist legge en fremdriftsplan, for å oppnå høyest mulig pris for nettopp din eiendom. Jeg har bare positivt å si om DinBoligStylist og kan anbefale de på det sterkeste.”

– Glenn-Eric Moe, Dnb Eiendom, Drammen

“Vi som utbygger har brukt Dinboligstylist ved flere anledninger. De har blant annet stylet to visningsleiligheter på våre prosjekter. Vi får mange gode tilbakemeldinger på stylingen. I tillegg har vi brukt Siri til styling av våre interiørvisualiseringer i 3D. Dette med stort hell. Bildene blir tidsriktige og veldig flotte! Det anbefales på det sterkeste å ta kontakt med Dinboligstylist ved salg av bolig. Du møter blide, serviceinnstilte og flinke ansatte!”

– Helene Mork, Vestaksen Eiendom

5F3C9F71-2EAC-479E-9C19-0897D667310A

“Nå har jeg brukt DBS flere steder i Drammen og omegn og er superfornøyd. Utover mange ulike superlativer under visning har jeg også fått forespørsel om ``stylingen`` er mulig å kjøpe, slik at vedkommende kunne flytte rett inn. Det sier jo alt! Jeg vil benytte de dyktige stylistene i fremtidige oppdrag og anbefaler dem på det varmeste. De virkelig treffer trender og skaper miljøer. Siste oppdraget (nå i disse dager) fikk en kommentar fra min DNB megler: Rålekkert!”

– Hilde Norlie

“Jeg brukte Din boligstylist for å style huset og utleiedelen min for salg. Hyggelige og profesjonelle mennesker som jeg gladelig kan anbefale videre. Utleiedelen som var tom for møbler i utgangspunktet ble møblert delikat til visning og ble seende varm og innbydende ut til de som kom å så boligen. Siri og gjengen hennes gjorde en fantastisk jobb! Forøvrig ble huset solgt på kort tid og godt over prisantydning:)”

– Birgitte Øen – Drammen

“Styling på en meget tilfredstillende måte. Alle som kom på visningen synes det var ei svært koslig og fin leilighet. Stylingen gjorde sitt til det.
Alle avtaler med punklig utført. Proft. Vel anvendt penger.”

– Svein Egil Sorlie

“Jeg tok kontakt med Din Boligstylist AS da jeg skulle flytte inn i ny bolig. Jeg ønsket primært å få forslag til løsninger for solskjerming og interiør. Vi avtalte tid for Idemyldringstime og for min del så var det en veldig god investering. I møtet kom interiørkonsulenten med mange konkrete og gode forslag, og kort tid etter idemyldringstimen så fikk jeg tilsendt et fyldig dokument med forslag til løsninger og informasjon om ulike leverandører.
Din Boligstylist AS fulgte opp veldig godt gjennom hele prosessen og jeg vil helt klart anbefale å bruke dem.”

– Eva Håvalsrud, Hokksund

øvre storgate 1b, drammen -04

“Helproft, gjennomført. Jeg opplevde å bli hørt på mine ønsker og ideer, og at dette var noe vi jobbet sammen om. Sitter igjen med en følelse av å ha blitt skikkelig inspirert til å skape en helhet i vårt hjem, og til å fortsette å se muligheter. Masse gode tips og innspill, tusen takk Silje Cath! Anbefaler varmt videre”

– Veronika Søe Olesen

“Vi er veldig fornøyde med hjelpen vi har fått fra Din boligstylist. Vi har fått en rød tråd når det gjelder farger og innredning av vår nye leilighet, akkurat som vi ønsket. Veldig god service! Vi gleder oss til å se resultatet”

– Katrine og Øyvind Rynning

viken_sofabord_118.jpg

“Vi bygger nytt hus i 2020 og det har vært helt genialt å engasjere Din Boligstylist i alle de vanskelige valgene som skal tas. Interiørkonsulenten forsto raskt mine ønsker om hvilke farger jeg likte og hvilken stil vi ønsket i det nye huset.
Jeg hadde store forventninger til hva de ville foreslå og synes resultatet er blitt super bra, og akkurat som forventet.
Jeg likte med en gang alle forslagene de kom med, både farge- og materialvalg til hele boligen, men også forslagene til baderom, kjøkken og vaskerom.
Vi er veldig fornøyd med hele prosessen - fra start til slutt.

Jeg kan helt klart anbefale Din Boligstylist til andre som skal bygge hus eller pusse opp.”

– Stine Randi Sørby, Vestfossen