Da vi skulle selge boligen vår på Konnerud, anbefalte megler en prat med interiørstylist. Resultatet ble at vi valgte del-styling fra Din Boligstylist, og ble veldig fornøyd med resultatet. Boligen fikk en flott finish og fremsto både moderne og delikat ved fotografering og visning. Vi synes interiørveiledning og del-styling fra Boligstylisten var en god investering, og kan anbefales andre som skal selge boligen sin.

Lise AslaksenDrammen

Vi hadde en time med interiørveiledning i forbindelse med salg av bolig, og fikk veldig god hjelp. Rådene vi fikk var svært gode og konkrete. Vi gikk gjennom boligen rom for rom og ble tipset om hvilke ting som burde ryddes vekk og hvordan vi kunne bruke mange av våre egne ting. Dessuten tips om farger og stil på puter, pynt og blomster. Etter noen dagers egeninnsats er vi kjempefornøyde med resultatet!

Beate FageråsDrammen

Vi har brukt DinBoligStylist ved to anledninger i forbindelse med oppussing og innredning av enebolig. Vi har fått verdifulle råd som har gjort at vi nå er svært fornøyd med resultatet. Ved begge anledninger har hun truffet utrolig godt på stil, vært effektiv og grundig, til en fornuftig pris. Vi er svært fornøyd og kommer helt sikkert til å bruke Din Boligstylist igjen. Vel verd pengene og anbefales!

Kristine Andreassen, Oslo

Jeg brukte Din boligstylist for å style huset og utleiedelen min for salg. Hyggelige og profesjonelle mennesker som jeg gladelig kan anbefale videre. Utleiedelen som var tom for møbler i utgangspunktet ble møblert delikat til visning og ble seende varm og innbydende ut til de som kom å så boligen. Siri og gjengen hennes gjorde en fantastisk jobb!

Forøvrig ble huset solgt på kort tid og godt over prisantydning:)

Birgitte Øen – Drammen

«Leiligheten ble solgt dagen etter første visning og det er ikke tvil om at deres profesjonelle og lekre styling av boligen gjorde sitt til dette.

I tillegg gav stylisten gode råd om fotovinkler og hvilke type bilder som gjerne bør tas med på et prospekt, slik at jeg kunne viderebringe dette videre til fotografen. Stylisten viste en profesjonalitet som gjorde meg som kunde trygg. DinBoligStylist anbefales på det varmeste!»

Wenke Haugland BergDrammen

Vi har igjennom en årrekke brukt Din Boligstylist AS ifbl med interiørveiledning og styling av våre boligprosjekter. Din Boligstylist AS er løsningsorientert, kompetente og leverer veiledning og styling på ett meget høyt nivå.

Vår erfaring med Din Boligstylist AS er at de leverer boligstyling på ett imponerende nivå, og med ett detalj og servicenivå som stadig overgår forventninger.

Daglig leder - Lars Andreas HolmemoQuality Eiendom AS

Vi bruker Din boligstylist nesten hver uke i løpet av året, de leverer god service og flott styling som løfter annonsen våres. Kan virkelig anbefales. De får frem potensialet ved din bolig som du kanskje ikke ser selv.

EiendomsmeglerChristian Gjesdal UdgaardNordvik Eiendomsmegling Drammen

Din boligstylist gjør en god jobb gang på gang. For at Krogsveen sine kunder skal få en god totalopplevelse ved salget av sin bolig er det særdeles viktig at tredjepartene vi setter de i kontakt med er flinke, noe Din boligstylist er.

De ansatte er profesjonell og hyggelig å samarbeide med, kunder føler seg ivaretatt, og vi som meglere er trygge på at ting blir gjort som avtalt.

Boliger som står tomme får nytt liv, boliger som er overmøblert får møbler som passer rommene. I tilfellene der selger har det meste men bare trenger hjelp med den siste finishen så hjelper de med å få på plass en råd tråd i form av enkel delstyling.

Eiendomsmegler John Aksel Floberg SirevågKrogsveen avd. Hokksund

Vi har solgt over 50 leiligheter de siste 7 årene men aldri før fått over prisantydning, før vi stylet. Vi anbefaler DinBoligStylist til alle som selge bolig.

NORDBOHUS Modum

Styling av bolig er noe som i de fleste tilfeller er undervurdert, de fleste boliger som selges har alt å tjene på å style boligen, om det så bare skulle være lett styling.

DinBoligStylist kan anbefales på det varmeste. De er veldig serviceinnstilte og dyktige i sitt fag, de holder seg oppdatert med tiden og vi har kun forøyde kunder som oftest har solgt for mer enn forventet!

Vi bruker også interiørveiledning fra DinBoligStylist på de fleste av våre eiendommer for salg, da veit vi at kundene våre får det lille ekstra!

Kent Salte, Eiendomsmegler1 Drammen

Jeg har har brukt DinBoligStylist til både styling av boliger jeg megler, og til interiørveiledning for de som trenger det i forkant av fotografering.

Resultatatene av stylingen har gjort at boligene har oppnådd svært gode priser, da dette også gjør bildene mer tiltalende. Kjøp av bolig går veldig på følelser og førsteinntrykk. I salgsprosessen av din bolig vil vi sammen med DinBoligStylist legge en fremdriftsplan, for å oppnå høyest mulig pris for nettopp din eiendom. Jeg har bare positivt å si om DinBoligStylist og kan anbefale de på det sterkeste.

Glenn-Eric Moe, Dnb Eiendom, Drammen

Vi som utbygger har brukt Dinboligstylist ved flere anledninger. De har blant annet stylet to visningsleiligheter på våre prosjekter. Vi får mange gode tilbakemeldinger på stylingen. I tillegg har vi brukt Siri til styling av våre interiørvisualiseringer i 3D. Dette med stort hell. Bildene blir tidsriktige og veldig flotte!

Det anbefales på det sterkeste å ta kontakt med Dinboligstylist ved salg av bolig. Du møter blide, serviceinnstilte og flinke ansatte!

Helene Mork, Vestaksen Eiendom

I mange år som eiendomsmegler i Drammen og omegn har jeg benyttet Din Boligstylist AS som rådgiver i salgsprosessen og ved styling av ulike boliger. Din Boligstylist AS sitt arbeid knyttet til rådgivning og styling har gitt mine kunder en åpenbar merverdi i presentasjon og synliggjøring av boligens potensial – dette har vært meget viktig for et raskt og godt salg!
De er markedsorienterte, serviceinnstilte og punktlige – helt avgjørende for min leveranse av en god meglertjeneste.

Jørn Mosebekk LarsenEiendomsmegler Dahl