Vi har solgt over 50 leiligheter de siste 7 årene men aldri før fått over prisantydning, før vi stylet. Vi anbefaler DinBoligStylist til alle som selge bolig.

NORDBOHUS Modum

Styling av bolig er noe som i de fleste tilfeller er undervurdert, de fleste boliger som selges har alt å tjene på å style boligen, om det så bare skulle være lett styling.

DinBoligStylist kan anbefales på det varmeste. De er veldig serviceinnstilte og dyktige i sitt fag, de holder seg oppdatert med tiden og vi har kun forøyde kunder som oftest har solgt for mer enn forventet!

Vi bruker også interiørveiledning fra DinBoligStylist på de fleste av våre eiendommer for salg, da veit vi at kundene våre får det lille ekstra!

Kent Salte, Eiendomsmegler1 Drammen

Vi har brukt DinBoligStylist ved to anledninger i forbindelse med oppussing og innredning av enebolig. Vi har fått verdifulle råd som har gjort at vi nå er svært fornøyd med resultatet. Ved begge anledninger har hun truffet utrolig godt på stil, vært effektiv og grundig, til en fornuftig pris. Vi er svært fornøyd og kommer helt sikkert til å bruke Din Boligstylist igjen. Vel verd pengene og anbefales!

Kristine Andreassen, Oslo

Jeg har har brukt DinBoligStylist til både styling av boliger jeg megler, og til interiørveiledning for de som trenger det i forkant av fotografering.

Resultatatene av stylingen har gjort at boligene har oppnådd svært gode priser, da dette også gjør bildene mer tiltalende. Kjøp av bolig går veldig på følelser og førsteinntrykk. I salgsprosessen av din bolig vil vi sammen med DinBoligStylist legge en fremdriftsplan, for å oppnå høyest mulig pris for nettopp din eiendom. Jeg har bare positivt å si om DinBoligStylist og kan anbefale de på det sterkeste.

Glenn-Eric Moe, Dnb Eiendom, Drammen

Vi som utbygger har brukt Dinboligstylist ved flere anledninger. De har blant annet stylet to visningsleiligheter på våre prosjekter. Vi får mange gode tilbakemeldinger på stylingen. I tillegg har vi brukt Siri til styling av våre interiørvisualiseringer i 3D. Dette med stort hell. Bildene blir tidsriktige og veldig flotte!

Det anbefales på det sterkeste å ta kontakt med Dinboligstylist ved salg av bolig. Du møter blide, serviceinnstilte og flinke ansatte!

Helene Mork, Vestaksen Eiendom

Jeg har solgt boliger i Oslo-området i over 10 år nå. De senere årene har jeg flittig brukt Siri som stylist og er ekstremt fornøyd. Hun har levert akkurat slik jeg har håpet på. Tidvis har det faktisk overgått mine forventninger.
Alltid tilgjengelig, fleksibel og løsningsorientert. Og en god dose godt humør.

Hun går ikke rundt grøten, men sier det slik det er. På denne måten blir sluttproduktet det beste det kan bli. Hennes styling har uten tvil vært en av hovedingrediensene til de gode salgene jeg har gjennomført. Jeg og alle mine 4 meglere kommer til å bruke henne i mange år fremover.

Et utvalg boliger stylet av DinBoligStylist:
http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=64862923

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=62665601

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=65141324

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=62347524

Thomas Ringsvold, Eiendomsmegler/PartnerIHUS ST.HANSHAUGEN OG BISLETT EIENDOMSMEGLING

Jeg har benyttet Siri Haust og Din Boligstylist ved flere av mine salgsoppdrag. Siri fremstår som blid, imøtekommende og veldig serviceinnstilt. Resultatet av hennes arbeide er med på å frembringe særdeles gode bilder. Gir Din Boligstylist mine beste anbefalinger!

Thomas Furuseth HansenAktiv Eiendomsmegling Drammen

«Leiligheten ble solgt dagen etter første visning og det er ikke tvil om at deres profesjonelle og lekre styling av boligen gjorde sitt til dette.

I tillegg gav stylisten gode råd om fotovinkler og hvilke type bilder som gjerne bør tas med på et prospekt, slik at jeg kunne viderebringe dette videre til fotografen. Stylisten viste en profesjonalitet som gjorde meg som kunde trygg. DinBoligStylist anbefales på det varmeste!»

Wenke Haugland Berg

Jeg brukte Din boligstylist for å style huset og utleiedelen min for salg. Hyggelige og profesjonelle mennesker som jeg gladelig kan anbefale videre. Utleiedelen som var tom for møbler i utgangspunktet ble møblert delikat til visning og ble seende varm og innbydende ut til de som kom å så boligen. Siri og gjengen hennes gjorde en fantastisk jobb!

Forøvrig ble huset solgt på kort tid og godt over prisantydning:)

Birgitte Øen – Drammen

Vi har benyttet Heidi Michalsen i 6 stylinger nå og fått masse skryt for stylingene. Vi anbefaler henne til alle som skal selge sine boliger.

Lene Sæther