OM OSS

Din Boligstylist AS er en av Norges største bedrifter innen boligstyling.

Vi tilbyr både boligstyling og interiørveiledning ved salg av bolig, i tillegg til interiørkonsultasjon og rådgivning ved oppussing eller innredning.
Vi har også egen nettbutikk, med flere leverandører i tillegg til vårt eget møbelmerke fra vårt datterselskap Sens Design AS. 

Vi utfører oppdrag i Drammen, Lier, Asker, Bærum, Kongsberg, Holmestrand, Øvre Eiker og Modum.

ADMINISTRASJON

Siri-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Siri Therese Haust

Daglig leder / Partner
siri.haust@dinboligstylist.no

Siri er utdannet interiørdesigner og administrasjonskoordinator. Hun er gründer av Din Boligstylist som hun startet i 2012 som et enkeltpersonsforetak, samme dag hun tok eksamen i interiørdesign.  I 2020 startet hun Sens Design AS, som importer og selger møbler b2b.

Charlene-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Charlene Austad Berntsen

Interiørkonsulent / Prosjektleder / Partner
charlene@dinboligstylist.no

Charlene har 3-årig interiørutdanning, i tillegg til master i salg og markedsføring. Hun har jobbet som visual merchandiser i 10 år før hun ble boligstylist og interiørkonsulent.

Charlene ble partner i Din Boligsstylist AS i 2022 og har også hovedansvaret hos vårt datterselskap, Sens Design AS.

daniel_din_boligstylist

Daniel Skjereng

Kontor- og bookingmedarbeider
Daniel@dinboligstylist.no

Daniel har tidligere jobbet som salgsleder hos Møbelringen, og har over 12 års erfaring innen salg, kundeservice og logistikk.

Han studerer økonomi og administrasjon på deltid hos høyskolen Kristiania ved siden av jobben som kontormedarbeider hos oss.

INTERIØRSTYLISTER

Christine-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Christine Rustestuen

Fagansvarlig og kreativ leder
christine@dinboligstylist.no

Christine er utdannet helsefagarbeider og pedagogisk medarbeider, og har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker.Hun driver instagramkontoen Interiorby_rustestuen og vant uteromsprisen i 2022. 

dinboligstylist2-2

Jelyka Pedersen

Interiørstylist

Jelyka har en bachelorgrad i markedsføring og har tidligere jobbet med markedsføringsstrategier av forskjellige boligprosjekter. Hun driver i dag også egen interiørkonto på Instagram: pedersen.home.

dinboligstylist2-5

Celine Røgeberg

Interiørstylist (permisjon)

Celine er utdannet interiørkonsulent og har mange års erfaring i interiørbransjen. Hun har tidligere jobbet 8 år i Søstrene Grene, både som butikkmedarbeider og butikkleder.

dinboligstylist2

Emilie Kjøle

Interiørstylist / tilkallingsvikar

Emilie er utdannet interiørdesigner hos Fagskolen Kristiania. Hun har erfaring fra butikk innen klær, interiør og blomster og sjonglerer i dag flere jobber i tillegg til å være tilkallingsvikar hos oss.

dinboligstylist2-6

Wenche Semb

Interiørveileder / tilkallingsvikar

Etter 16 år i Colosseum tannlege valgte Wenche å slutte i daværende jobb for å jobbe med egne eiendoms- og interiørprosjekter. Vi er utrolig glade for at hun vil jobbe litt hos Din Boligstylist ved siden av egne prosjekter.

ida_db

Ida Bergene Bonsak

Interiørstylist

Ida fullfører sin utdannelse innen interiørdesign hos Fagsskolen Kristiania våren 2024. Hun har over 10 års erfaring innen salg og kundeservice. Hun har har tidligere jobbet i butikk, både som butikkmedarbeider og som assisterende butikksjef både hos Norrøna og Match.

unnamed

Ida Wikestad Johansen

Interiørveileder 

Ida er utdannet interiørkonsulent og interiørdesigner, og har stor lidenskap for interiørfaget. Hun også utdannet som førskolelærer og spesialpedagog, og har de siste ti årene jobbet som pedagogisk leder.

image1

Martine Theie

Interiørstylist

Martine har tidligere jobbet hos interiørbutikken Riviera Maison.
Hun har  også vært produksjonsansvarlig hos Hawker Drammen, men følger nå drømmen om å arbeide heltid innen interør. Martine har en bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse.

Liene bilde

Liene Dihot

Interiørstylist / tilkallingsvikar

Liene har en bachelor i både interiørdesign og økonomi fra universitetet i Latvia.
Hun har tidligere jobbet som regnskapsmedarbeider og i butikk, og i de siste årene som serivør i restaurantbransjen i tillegg til interiørstylist.

TRANSPORT

Dette flinke teamet har fraktet tusenvis av stappfulle lass med møbler for oss.
Disse gutta sørger for at våre stylinger blir fraktet trygt fra A til Å. Ønsker du tilbud på flytting? Ta kontakt for priser.
transport_din_boligstylist

Vasi

transport_din_boligstylist_2

Dani

Kristi