Om oss

Din boligstylist AS fusjonerte høsten 2019 med Deko Interiør AS og ble dermed en av Norges største bedrifter innen boligstyling.

Det er viktig for oss å være tydelige i vår innredningsstil og det skal ikke være noen tvil om at det er Din boligstylist som har innredet din bolig. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape et «levende» hjem ved å tilpasse og nøye planlegge hvert eneste stylingprosjekt.

Siri Haust Daglig leder / Partner

siri.haust@dinboligstylist.no
928 22 474

Siri er utdannet interiørdesigner og har alltid hatt en stor lidenskap for interiør, styling og oppussing.
Hun er gründer av Din Boligstylist som hun startet i 2012 som et enkeltpersonsforetak.

Merete AnderssenInteriørstylist / Partner

merete@dinboligstylist.no
932 20 300

Merete er utdannet dekoratør og interiørkonsulent. Hun har 10 års erfaring som dekoratør og 15 års erfaring som interiørkonsulent/boligstylist.
Hun startet Deko Interiør AS i 2004 som høsten 2019 fusjonerte med Din Boligstylist AS.

Trine S. FunnesdalInteriørstylist

Trine er utdannet interiørarkitekt fra Dublin. Har lang erfaring med salg, butikkutstillinger og som interiørkonsulent.

Caroline SyllingInteriørstylist

Caroline har 10 års erfaring fra interiørbransjen. Hun er utdannet interiørdesigner og har også en Bachelor i eiendomsmegling.

Camilla Jahren AndresenInteriørstylist

Camilla er utdannet interiørarkitekt fra England med master i tekstil. Hun har tidligere drevet enkeltmannsforetak som interiørkonsulent.

Margarita PrzybylaInteriørstylist

Margarita er opprinnelig fra Polen og er hele teamets solstråle – alltid blid. Hun er utdannet regnskapsfører og interiørstylist.

Vilma SlezeInteriørstylist 

Vilma er utdannet interiørstylist, og har også bakgrunn i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjør at hun er både serviceinnstilt og løsningsorientert ovenfor kundene. 

Marita Jeanette PedersenInteriørstylist

Marita er utdannet grafiker. Har jobbet mesteparten av sin yrkesaktive karriere i møbelbransjen. Hun har også tidligere erfaring fra boligstyling og har drevet eget foretak som interiørkonsulent og boligstylist.

Elise EriksenInteriørstylist

Elise er opprinnelig utdannet advokatsekretær, men har over 10 års erfaring som dekoratør og stylist for et eventfirma. Hun er en engasjert stylist med øye for de riktige detaljene.

Anders EdvardsenInteriørstylist

Anders er utdannet interiørdesigner etter tre år på interiør- og designlinje hos Åssiden Videregående Skole. Han har også gått på kunstskole i ett år. Han er en engasjert stylist og en kreativ kunstner.»

Hilde ElfvingInterørstylist

Hilde har lang fartstid i reklamebyrå, og har jobbet mesteparten av sin yrkesaktive karriere i denne bransjen. For et par år siden utdannet hun seg til interiørkonsulent hos Norsk Interiørskole. Hilde har hovedarbeidsområde i Drammen og Holmestrand

image

Julie ReiersrudInteriørstylist (permisjon)

Julie er utdannet visual mercandiser. Hun er en nøyaktig gjennomfører og utfører stylingene med øye for detaljer. 

image

Thomas AppelSjåfør og lageransvarlig

Thomas er en handyman til fingerspissene. Alt kan fikses! Han reparerer og ordner det meste