OM OSS

Din Boligstylist AS fusjonerte høsten 2019 med Deko Interiør AS og ble dermed en av Norges største bedrifter innen boligstyling.

Det er viktig for oss å være tydelige i vår innredningsstil og det skal ikke være noen tvil om at det er Din Boligstylist som har innredet din bolig. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape et «levende» hjem ved å tilpasse og nøye planlegge hvert eneste stylingprosjekt.

Vi utfører oppdrag i Drammen, Holmestrand, Lier, Asker, Bærum, Ringerike, Kongsberg, Øvre Eiker og Modum.

ADMINISTRASJON

Siri-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Siri Haust

Daglig leder / Partner
Sentralbord: 928 22 474
siri.haust@dinboligstylist.no

Siri er utdannet interiørdesigner og har alltid hatt en stor lidenskap for interiør, styling og oppussing. Hun er gründer av Din Boligstylist som hun startet i 2012 som et enkeltpersonsforetak.

Elisabeth-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Elisabeth Delgado

Kontor- og bookingmedarbeider
Sentralbord: 928 22 474
elisabeth@dinboligstylist.no

Elisabeth er utdannet frisør og har over 30 års erfaring innen kundebehandling. Hun er også utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Charlene-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Charlene Austad Berntsen

Salgs- og markedssjef og interiørkonsulent
Tlf: 953 31 163

charlene@dinboligstylist.no

Charlene har 3 årig interiørutdanning i tillegg til master i salg og markedsføring. Hun har jobbet som visual merchandiser i 10 år før hun ble boligstylist og interiørkonsulent. Charlene er kreativ, løsningsorientert og glad i å møte nye mennesker. Hun ser løsninger der andre ser begrensninger.

INTERIØRSTYLISTER

Christine-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Christine Rustestuen

Interiørstylist og kreativ leder
Tlf: 918 74 847

christine@dinboligstylist.no

Christine er utdannet helsefagarbeider og pedagogisk medarbeider. Hun har de siste årene jobbet som pedagogisk leder, og har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker. 

Caroline-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Caroline Sylling

Interiørstylist
caroline@dinboligstylist.no

Caroline har 15 års erfaring fra interiørbransjen. Hun er utdannet interiørdesigner og har også en Bachelor i eiendomsmegling.

Anne-Lene-Din-Boligstylist-Fotograf-Tina-Bergersen

Anne Lene

Interiørveileder deltid

Anne Lene har utdannelse fra BI/NMH med internasjonal markedsføring. Hun har tidligere jobbet i markedsavdelingen på Bertel O. Steen Drammen og i Bergans Fritid AS, hvor hun jobbet først som stylist av bekledning til alt av foto og messer, og senere som markedskoordinator.

dinboligstylist2-2

Jelyka Pedersen

Interiørstylist
jelyka.pedersen@dinboligstylist.no

Jelyka har en bachelorgrad i markedsføring og har tidligere jobbet med markedsføringsstrategier av forskjellige boligprosjekter. Hun driver i dag også egen interiørkonto på Instagram: pedersen.home.

dinboligstylist2-4

Marianne Morawski

Interiørstylist

Marianne er utdannet Visual Merchandiser og interiørdesigner. Hun jobbet som dekoratør på Lindex i 7 år, og hadde i tillegg også oppdrag med planlegging av messestands. Hun har jobbet 16 år som dekoratør på Indiska, og var også en periode regionsdekoratør i både Norge og Sverige.

dinboligstylist2-3

Julie Reiersrud

Interiørstylist

Julie er utdannet Visual Merchandiser og har tidligere jobbet Indiska.
Hun har flere års erfaring som stylist i Vidipix, og har også hatt ett år i USA hvor hun blant annet var med på spennende ombyggingsprosjekter i New York.
Hun har også erfaring innen interiørkonsultasjon og eventplanlegging.

dinboligstylist2-5

Celine Røgeberg

Interiørstylist

Celine er utdannet interiørkonsulent og har mange års erfaring i interiørbransjen. Hun har tidligere jobbet 8 år i Søstrene Grene, både som butikkmedarbeider og butikkleder.

dinboligstylist2

Emilie Kjøle

Interiørstylist

Emilie er utdannet interiørdesigner hos Fagskolen Kristiania. Hun har erfaring fra butikk innen klær, interiør og blomster.

dinboligstylist2-6

Wenche Semb

Interiørveileder deltid

Etter 16 år i Colosseum tannlege valgte Wenche å slutte i daværende jobb for å jobbe med egne eiendoms- og interiør prosjekter. Vi er utrolig glade for at hun vil jobbe litt hos oss ved siden av egne prosjekter.

RENHOLDER

Carina Fossli

Carina Fossli

Renholder

Nå tilbyr vi også utvask!
Ta kontakt for tilbud på din bolig.

TRANSPORT

Dette flinke teamet har fraktet tusenvis av stappfulle lass med møbler for oss.
Disse gutta sørger for at våre stylinger blir fraktet trygt fra A til Å. Ønsker du tilbud på flytting? Ta kontakt for priser.
transport_din_boligstylist

Vasi

transport_din_boligstylist_2

Dani

transport_din_boligstylist_3

Alin