Om oss

Din boligstylist AS fusjonerte høsten 2019 med Deko Interiør AS og ble dermed en av Norges største bedrifter innen boligstyling.

Det er viktig for oss å være tydelige i vår innredningsstil og det skal ikke være noen tvil om at det er Din boligstylist som har innredet din bolig. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape et «levende» hjem ved å tilpasse og nøye planlegge hvert eneste stylingprosjekt.

Vi utfører oppdrag i Drammen, Holmestrand, Lier, Asker, Bærum, Ringerike, Kongsberg, Øvre Eiker og Modum.

Siri Haust Daglig leder / Partner

siri.haust@dinboligstylist.no
928 22 474

Siri er utdannet interiørdesigner og har alltid hatt en stor lidenskap for interiør, styling og oppussing.
Hun er gründer av Din Boligstylist som hun startet i 2012 som et enkeltpersonsforetak.

Merete AnderssenInteriørstylist / Partner

merete@dinboligstylist.no
932 20 300

Merete er utdannet dekoratør og interiørkonsulent. Hun har 10 års erfaring som dekoratør og 15 års erfaring som interiørkonsulent/boligstylist.
Hun startet Deko Interiør AS i 2004 som høsten 2019 fusjonerte med Din Boligstylist AS.

Trine S. FunnesdalInteriørstylist (permisjon)

trine@dinboligstylist.no

Trine er utdannet interiørarkitekt fra Dublin. Har lang erfaring med salg, butikkutstillinger og som interiørkonsulent.

Caroline SyllingInteriørstylist

caroline@dinboligstylist.no

Caroline har 10 års erfaring fra interiørbransjen. Hun er utdannet interiørdesigner og har også en Bachelor i eiendomsmegling.

Camilla Jahren AndresenInteriørstylist

camilla@dinboligstylist.no

Camilla er utdannet interiørarkitekt fra England med master i tekstil. Hun har tidligere drevet enkeltmannsforetak som interiørkonsulent.

Margarita PrzybylaInteriørstylist

margarita@dinboligstylist.no

Margarita er opprinnelig fra Polen og er hele teamets solstråle – alltid blid. Hun er utdannet regnskapsfører og interiørstylist.

Vilma SlezeInteriørstylist 

vilma@dinboligstylist.no

Vilma er utdannet interiørstylist, og har også bakgrunn i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjør at hun er både serviceinnstilt og løsningsorientert ovenfor kundene. 

Marita Jeanette PedersenInteriørstylist og SOME-ansvarlig

mpedersen@dinboligstylist.no

Marita er utdannet grafiker. Har jobbet mesteparten av sin yrkesaktive karriere i møbelbransjen. Hun har også tidligere erfaring fra boligstyling og har drevet eget foretak som interiørkonsulent og boligstylist.

Charlene Austad Berntsen Salgs- og markedssjef & interiørkonsulent

post@dinboligkonsulent.no

Charlene har 3 årig interiørutdanning i tillegg til master i salg og markedsføring. Hun har jobbet som visual merchandiser i 10 år før hun ble boligstylist og interiørkonsulent. Charlene er kreativ, løsningsorientert og glad i å møte nye mennesker. Hun ser løsninger der andre ser begrensninger.

Hilde ElfvingInterørstylist

hilde@dinboligstylist.no

Hilde har lang fartstid i reklamebyrå, og har jobbet mesteparten av sin yrkesaktive karriere i denne bransjen. For et par år siden utdannet hun seg til interiørkonsulent hos Norsk Interiørskole. Hilde har hovedarbeidsområde i Drammen og Holmestrand

Christine RustestuenFagansvarlig interiørstylist og kreativ leder

christine@dinboligstylist.no

Christine er utdannet helsefagarbeider og pedagogisk medarbeider. Hun har de siste årene jobbet som pedagogisk leder, og har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker. Hun er influenser, og driver enkeltpersonsforetaket og Instagramkontoen interiorby_rustestuen.

Elisabeth DelgadoKontor- og bookingmedarbeider

Elisabeth er utdannet frisør og har over 30 års erfaring innen kundebehandling. Hun er også utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Anette IversenKundeservice- og bookingmedarbeider

Anette har jobbet 17 år i Bik Bok, og de siste 5 år som regionsjef i gamle Buskerud fylke. Hun er utdannet visual merchandiser, og er utrolig dyktig innen både det visuelle, men også kundeservice.

Anne Lene AndreassenInteriørstylist

Anne Lene har utdannelse fra BI/NMH med internasjonal markedsføring. Hun har tidligere jobbet i markedsavdelingen på Bertel O. Steen Drammen og i Bergans Fritid AS, hvor hun jobbet først som stylist av bekledning til alt av foto og messer, og senere som markedskoordinator.

Monica IngebrigtsenSjåfør og lagermedarbeider

Monica er utdannet dekoratør og personlig trener. Hun har tidligere jobbet som visual merchandiser for både Nike og Hennes & Mauritz. Hun driver i dag Ny Start som er hennes eget foretak som personlig trener og kostholdsveileder.

Julie ReiersrudInteriørstylist (permisjon)

Julie er utdannet visual mercandiser. Hun er en nøyaktig gjennomfører og utfører stylingene med øye for detaljer.