Blogg

Hvilke tjenester tilbyr våre interiørkonsulenter?

HVILKE TJENESTER TILBYR VÅRE INTERIØRKONSULENTER?

Skal du pusse opp eller innrede? Her blir du bedre kjent med oss, og får du svar på dine spørsmål angående våre tjenester.

 1. Hvem tar kontakt med oss?

  Vi har ikke én typisk kundegruppe, selv om privatpersoner helt klart er de som oftest benytter seg av våre tjenester. Våre kunder kan være store bedrifter som ønsker å innrede sine kontorlokaler, utbyggere med boligprosjekter av flere leiligheter og privatpersoner som ønsker hjelp til fargevalg for stuen som de skal pusse opp. Med andre ord er både kundene og behov for ulike tjenester veldig variert.

 1. Eksempler på prosjekter våre interiørkonsulenter har bistått med den siste tiden?

  Da kan vi trekke frem 3 helt ulike prosjekter hvor vi har bistått med våre tjenester. Det første er et stort og nytt boligprosjekt med flere leiligheter hvor utbygger ønsket bistand til fargevalg, baderom og gulv med mer. Et annet er for en privatperson som ønsket å pusse opp og innrede et rom i huset. Her har vi bistått med en helt ny stil på rommet, samt møbler og fargevalg. Det siste som kan nevnes er et prosjekt vi nettopp har startet på sammen med et par som vurderer å bygge på huset sitt. Dette er 3 av flere prosjekter som vi bistår med for tiden, men disse viser kanskje variasjonen i de ulike oppdragene og tjenestene som vi tilbyr.

 2. Hvordan foregår de ulike prosessene?

  Hvilke tjenester som tilbys kommer an på behovet og ønskene til kundene. Ved for eksempel oppussing eller utbygging kan 3D og VR-brillen være en god tjeneste å tilby i prosessen. Om man skal bygge på en del av huset eller renovere, kan det være vanskelig å visualisere seg hvordan det kan bli. Da kan vi tegne opp et forslag, og kunden vil få et bilde av hvordan huset er ferdig, før de starter på prosessen. I både 3D og VR-brillen kan alt fra materiale til møbler og farger velges. Andre oppdrag vi får er forespørsler til de som ønsker å bygge om kjøkken eller bad (her har vi samarbeidspartnere og kan tilby både komplette tegninger og levering av inventar), mens en annen gruppe kunder ønsker bistand til å finne den røde tråden i stil, innredning, farger og interiør.

 3. Hvilke tjenester benyttes mest av våre kunder?

  Idèmyldringstimen er en veldig populær tjeneste. Her får man mye for pengene. Som nevnt er det å få en helhet eller rød tråd hjemme det vi ser er mest utfordrende. Ofte går man i butikker, kjøper noe man syns er fint på et bilde man har sett, men så passer det ikke hjemme. I idèmyldringstimen kan vi komme med konkrete tips og råd, slik at kunden slipper bomkjøp. De fleste som tar kontakt med oss har en formening om hva de ønsker, hvilke stil og noen er til og med forberedt med vareprøver av tekstiler. Da hjelper vi kunden med å sette sammen puslespillet og skape harmoni i hjemmet slik de ser for seg, men ikke får til selv. Det å skape en base og samspill er det vi oftest bistår med, om det er interiør, møbler eller råd med tanke på farger til gulv og vegger. 

 1. Hva er egentlig forskjellen på de ulike pakkene?

  Idémyldringstimen som er den mest populære er 1 time med råd og tips. Det vil si at vi møter kunden hjemme og kommer med detaljerte råd ut ifra ønsker og behov som kunden har. I etterkant av idémyldringstimen får kunden en omfattende oppsummering tilsendt, samt forslag og tips satt sammen ut ifra timen som ble utført sammen med kunden. Neste steg er pakke 2 hvor kunden gjerne vil ha noe mer. Her kan det være at de ønsker at vi skal tegne opp, bestille og levere møbler pakke 2 inkluderer også konkrete farge- og møbelforslag. I den største pakken er det full pakke. Her får kunden det som er i de andre pakkene, samt full planlegging og tegninger i 2D, 3D eller VR. Denne pakken passer for de som ønsker å pusse opp og gjøre store endringer. 

 1. Når tar man kontakt med for befaring?

  Kundene våre tar som regel kontakt så fort de har kjøpt ny bolig eller har bestemt seg for å pusse opp og har en formening om hva de ønsker. Det er aldri for tidlig å ta kontakt for befaring, og den første er gratis.

 1. Budsjett, hva koster tjenestene?

  Pakkene har faste priser, men som regel varierer prisen ut ifra kundens behov. Minimum er 4800 kr. som er idémyldringstimen. Er det slik at kunden ønsker oppfølging etter idémyldringstimen, f.eks. at vi skal bestille interiør eller møbler ordner vi dette til timespris, om behovet ikke er en full pakke 2.

Vi håper dette ga dere noen svar på de ulike tjenestene, og om du skulle ha flere spørsmål vil vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss: innredebolig.no/kontakt

Color: Mørk grå
Color: Petrol
Color: Muldvarp