Blogg, Design trends

Slik skaper du høststemning hjemme

Høsten er rett rundt hjørnet, og det er på tide å skape den lune og varme høststemningen hjemme.

Uavhengig av stil eller budsjett, kan vi hjelpe deg med å innrede hjemmet ditt for å gjøre den spennende, personlig og delikat. Vi har et stort utvalg av møbler og interiørartikler – som kan fåes kjøpt i vår nettbutikk boligstylist.no/nettbutikk

I denne artikkelen deler vi noen av de trendy stylingtipsene for høsten, slik at du kan skape et koselig fristed for familie og venner i de kjøligere månedene.

 

  • Tenk komfort: Høsten er den perfekte årstiden til å kose seg i stuen og nyte en rolig kveld hjemme, gjerne med lun belysning og stearinlys. Og hva er vel bedre enn en stor og komfortabel sofa – med en tilsvarende puff til beina?
  • Tekstiler skaper lun stemning: Dette er en rask og enkel måte å endre følelsen av et rom på. Hvis du vil skape en levende atmosfære, kan du fylle på med tekstiler, tepper og puter. Puter, pledd og fuskepels kan gi tekstur og varme til soverom og oppholdsrom.

  • Høstpalett: Varmere toner skaper en følelse av fred og avslapning. Noen trendy farger for høsten er karamell, rust, varme nøytrale farger, varm oransje, beroligende gråtoner og naturlige grønne nyanser.

 

Det er mange viktige valg å ta når du skal pusse opp, møblere og innrede et hjem.

De fleste møblerer hjemmet steg for steg, og integrerer nytt med gammelt. Når du skal gjøre større forandringer, lønner det seg å diskutere alternativer med fagfolk. Både funksjon og estetikk er viktig, men viktigst er nettopp du skal trives i ditt hjem.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en pakkeløsning ditt behov.