Klargjøre bolig for salg

Slik styler du soverommet før visning

Styling av soverom ved boligsalg

Det enkle er ofte det beste. Start med å fjerne alt som er unødvendig slik at du får et rent lerret å jobbe ut ifra. La seng og nattbord stå igjen. Da får du oversikt over rommet, og hva som bør gjøres. Bør noen hull sparkles? Bør soverommet males i en mer nøytral farge? Soverommet skal være innbydende med myke puter og sengeteppe. Det kan være lurt å tenke nøytrale farger, helst ton-i-ton.  

Dersom du har en veggfarge i for eksempel grønt kan det være fint å bruke puter i en lysere/mørkere grønn farge og da gjerne med noe mønster. Kombiner da gjerne di grønne putene sammen med beige og hvitt. Ved å bruke fargen i rommet på tekstilene gir dette en fin gjennomtenkt helhet i harmoni.

Beige soverommet stylet med hvitt sengeteppe, brune og hvite puter som harmonerer godt sammen.

På nattbordet kan du ha en lampe som gir et fint stemningslys, en falsk plante eller eventuelt en vase med falske blomster. Falske planter og blomster er gunstig å bruke slik at det holder seg både til billedtagning og visning. Heng opp et bilde, speil eller annen veggdekor over sengen eller på en av sideveggene.

Et gjestesoverom stylet i en naturlig lys palett med både lampe, vase med grønt og telysholder på nattbordet.

Hvem er målgruppen deres? Er det i hovedsak barnefamilier er det fint å dekorere et barnerom med leker og dekor i duse farger. Eventuelt et «ungdomsrom» med en pult kanskje? Er det i hovedsak eldre i område? Kan det ekstra soverommet brukes til gjesterom eller et kontor isteden.

Vi bistår deg gjerne med å gjøre soverom og resten av boligen delikat slik at den viser seg fra sin beste side. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi anbefaler til akkurat din bolig! 

style_soverom_visning_boligsalg_4
style_soverom_visning_boligsalg_5

Barnerom med leker og klær? Eller et gjesterom med en kontorplass?