Blogg

Virtuell innredning

Vi ønsker å introdusere vårt helt nye konsept
– virtuell innredning!

VR-brillen gjør det enkelt for deg å se hvordan ditt hjem vil bli,
uten å gå til innkjøp av et eneste fargespann, møbel eller vase.

Virtuell innredning er perfekt for deg som skal starte på et oppussingsprosjekt eller har kjøpt helt nytt. Du kopler telefonen din til VR-brillen, og med enkle klikk vil du på denne måten kunne se ditt nye hjem slik det vil se ut når det er ferdig. Vi tenker at denne nye tjenesten rett og slett er genial, og vil bidra til at planleggingen av ditt boligprosjekt både bli mye lettere, visuelt og forutsigbart.

Vår virtuelle innredningsløsning gir deg bilder som er identiske med virkeligheten. Vi lager en 3D-fremstilling ut ifra dine ønsker og preferanser. Det er med andre ord ikke bare et visuelt forslag, men alt du ser i brillen vil du kunne få til ditt hjem. Dette gjelder både farger møbler og interiør. Med virtuell innredning fra Din Boligkonsulent skal du kunne være helt sikker på hvordan resultatet av ditt hjem vil bli, når det en dag står klart for innflytting.

Hele kostnadsbilde blir gitt, etter du har sett ditt drømmehjem i VR-brillen. Den komplette prislisten inkluderer alt fra kjøkken, baderom, materialer og møbler til interiør. Om alt faller i smak trenger du kun å godkjenne, deretter tar vi oss av både bestillinger og levering.

Vi ønsker at du som kunde skal få de beste og enkleste løsningene. Dette er grunnen til at vi tilbyr virtuell innredning, for vi vet at boligprosjekter kan ta mye tid og energi. Med vårt innovative samarbeid med Skyhome og VR-brillen kan vi nå bistå deg som kunde, slik at din innredning- og oppussingsprosess skal bli enklest mulig.

Hva er VR-innredning?

  • Med VR-brillen vil du kunne se hele boligen ferdig innredet, uten å fysisk ha startet.
  • Unngå bomkjøp. Alt som blir satt sammen og vist i VR-brillen kan bestilles av oss.
  • Du kan velge farger, tapet, materialer, møbler og interiør.
  • Etter visualiseringen vil du få et fotorealistisk forslag med film eller 3D-navigering.
  • Alt vi trenger er en plantegning og mål
  • Du vil få et fullstendig budsjett på ditt drømmehjem
    * Har du behov for håndverkere? Vi kan bistå med dette. Pris vil da komme i tillegg til prisforslaget.

Ønsker du mer informasjon om innredning med VR-brillen finner du all kontaktinformasjon her.

Les om VR-brillen vår i artikkelen til Det norske bransjemagasinet.