Blogg

En hyggelig kommentar, starten på en stor idé!

En hyggelig kommentar, starten på en stor idé!

Visste du at ideen om Din Boligstylist ble skapt da gründer Siri Haust skulle selge sin første bolig? Hun stylet sin egen bolig for fotografering, og en hyggelig kommentar fra en venninne gjorde at ideen om Din Boligstylist ble skapt.

MØT TEAMET

I dag består Din Boligstylist av et helt team. De dyktige interiørkonsulentene og stylistene tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet veiledning og styling for deg som skal selge bolig, og konsultasjon for deg som ønsker å friske opp hjemmet eller skal pusse opp.

  • Vi er flinke til å tilpasse stylingene etter boligens stil, alder og målgruppe, og har god kunnskap om både stiler, trender og estetikk. Med det etterstreber vi alltid etter å oppfylle kundenes forventinger, forteller Margarita.

En vanlig dag for gjengen i Din Boligstylist starter som regel med en morgenkaffe på lageret. Imens kaffekoppen nytes pågår pakking, og siste planlegging for dagens styling.

  • Jeg syns det er gøy å få oppleve nye steder hver dag, nye mennesker og forskjellige boliger. Det aller beste med jobben må være når vi får gode tilbakemeldinger fra kunder, som er fornøyd med det vi har utført, forteller Camilla.

Og hva gjør egentlig en boligstylist? Det spørsmålet dukker stadig opp, og det er ikke alle som forstår hvor variert en hverdag kan være.

Med flere stylinger daglig på agendaen er det bare å brette opp ermene. Da skal møbler og interiør fraktes fra lageret, inn i biler og bæres ut på lokasjon for styling. Etter fullført styling tas bilder som kan vises frem på Instagram.

  • Det at vi tilbyr ulike stylinger gir rom for utvikling og vi blir stadig utfordret på å treffe kundenes preferanser, det er noe jeg liker veldig godt, sier Marita.

Mens noen styler, gjør andre seg klare for befaringsrunder. Da er det ut for å møte kunder, som ønsker tips og råd med tanke på styling før fotografering og visning av boligen de skal selge.

  • Det beste med jobben som boligstylist er at det ikke finnes monotoni i arbeidshverdagen, og timene de flyr, forteller Vilma.  

Team Din Boligstylist beskriver seg selv som en sammensveiset gjeng med verdens beste kolleger. I møte med teamet vil du få løsningsorienterte, kreative og dedikerte stylister. Det å være ansatt i Din Boligstylist er en hverdag med mye latter og humor, samt at arbeidet er både varierende, hektisk og utfordrende – det er de alle enige i.

Bli bedre kjent med de ansatte!

Siri

Hjemme hos: Jeg må ha puter og pledd i sofaen – og de må være myke! To sett med sofaputer, ett sett til å ligge godt for å slappe av om kvelden, og ett med pynteputer til vi får gjester.

Fun fact: Jeg har ekstrem sær musikksmak. Elektronisk musikk i bilen gir masse energi. Gjerne sanger med hard bass, og et tempo som kanskje kan minne om når du skal pigge opp et betonggulv.

Merete

Hjemme hos: Jeg liker å omgi meg i et dempet fargevalg, og setter stemning med tente lys og puter og pledd. Er veldig glad i store krukker og vaser, og foretrekker få store ting, fremfor å ha for mange ting fremme.

Fun fact: Vil si jeg er veldig god på å være sosial, men ikke i sosiale medier…der er jeg vanskelig å finne!

Trine

Hjemme hos: Jeg er glad i myke tekstiler og levende lys. Personlighet, varme og et sted man virkelig kan slappe av er det viktigste hjemme hos oss. Etter jeg fikk barn er jeg også blitt glad i at ting skal være praktisk, og ha sin plass.

Fun fact: Jeg er så glad i majones at jeg til og med har det på brunost!

Camilla

Hjemme hos: Jeg elsker å blande gammelt og nytt, for å skape litt kontraster i hjemmet. En gammel kommode som oldefaren min lagde i sin tid, er alltid et samtaleemne ved familiesammenkomster.

Fun fact: Når jeg først tar en skikkelig storvask hjemme ommøblerer jeg. Hver gang blir samboer like overrasket over at jeg orker å flytte på ting – enda en gang. Dette er noe jeg har holdt på med siden barndommen på jenterommet.

Vilma

Hjemme hos: Hjemme hos meg er det alltid pynteputer i sofaen, og sengene må være ryddig – alltid!

Fun fact: Jeg er en som virkelig liker å rydde. Både sortere og det å bli kvitt med ting som ikke brukes lenger. Absolutt alt hjemme hos meg har sin egen plass!

Hilde

Hjemme hos: Jeg klarer meg ikke uten stearinlys, pledd, interiørblader og en god kopp kaffe.

Fun fact: Jeg må ha 5 kopper kaffe på morgenen, og gjerne enda fler utover dagen.

Marita

Hjemme hos: Jeg er avhengig av grønne planter. Det er like selvfølgelig som annen pynt og bilder – får aldri for mange. Også må jeg ha farger rundt meg. Det kan variere fra en malt vegg, til møbel eller interiørdetaljer.

Fun Fact: Jeg «bor» ute i hagen. Elsker å plante, så og luke ugress. I hagen får jeg også masse utløp for kreativitet. Det å finne ut hvilke planter som passer sammen for å gi et vakrest mulig utrykk i hagen er veldig spennende. Men, når vinteren kommer da drar jeg frem strikketøyet, og venter på at frøene i vinduskarmen skal spire.

Margarita

Hjemme hos: Hjemme prøver jeg å eksperimentere med nye farger og materialer. Jeg elsker når det er hyggelig og varmt i stua. Derfor syns jeg høsten er spesielt koselig, når det er tid for peiskos.

Fun Fact: Hver søndag er det hjemmelaget kake eller vafler hos oss. Etter klokka 21 er det litt egentid for meg, med en kopp te, noen få sjokoladebiter og interiør magasiner!

Caroline

Hjemme hos: Jeg klarer meg ikke uten fine blomster hjemme. Aller helst skal det gjerne være litt store vaser, med buketter som bogner litt.

Fun fact: Er avhengig av å få en iskaffe om dagen, det må jeg ha!

Elise

Hjemme hos: Jeg klarer meg ikke uten duftlys. De gir så deilig lukt i hele huset.

Fun fact: Jeg elsker mat og kaker, og baker gjerne tre ganger i uka.